Velkommen til nytt nettsted

Webhotellet som de gamle sidene til laget ligger på blir ikke lenger vedlikeholdt og det har ikke vært mulig å legge ut noe på sidene siden juni . Styret har derfor valgt å flytte til et nytt webhotell. Vi har også benyttet anledningen til å få norsk nettadresse (www.oyerogtrettenhistorielag.no) med tilhørende epostadresser. Den gamle epostadressen er satt opptil å videresende til den nye en stund framover, men gå gjerne over til å bruke den nye (info@oyerogtrettenhistorielag.no).

I tillegg har vi valgt å bytte til et publiseringsverktøy som håndterer alle platformer, som Windows, IOS og Android. I praksis betyr dette at sidene er like lesbare fra PC, nettbrett og smarttelefoner.

Innlegg som antas å ha fortsatt interesse er/vil bli flyttet til den nye adressen. Vi regner med at det gamle nettstedet vil være lesbart en stund til, men vil altså ikke bli oppdatert mer.

Kanskje du er interessert i dette også:

Sidemeny