Slekstgranskning

Her har vi samlet noen linker som kan være gode verktøy for deg som driver med slektsgranskning:

 

Spørsmål om slektgranskning:

Lisa Kramprud kan kontaktes pr mail liskra@online.no for spørsmål om slekt i Øyer og Tretten og vil prøve å hjelpe deg så sant det er mulig. Kildene som brukes er folketellinger 1801, 1865, 1875, 1900, 1910, 1920 og kirkebøker fra 1800-tallet. Dette arbeidet er en frivillig oppgave og det kan fort ta både en og to dager før du får svar. Du må oppgi personalia på de som skal finnes, for eksempel for- og etternavn, bosted, og kjente datoer/årstall. Det er også fint om du kan avgrense oppgaven ved å si hva du er ute etter.

 

Gards- og slektshistorie for Tretten

Stein Magne Arnekleiv, tidligere tretling, men nå bosatt i Brumunddal, jobber med «Gards- og slektshistorie for Tretten». I første omgang har han tatt for seg bruk på Sør-Tretten og han har så langt lagt ned et stort arbeide på dette området. Stein ønsker å dele det han har funnet med andre som har interesse for dette, og etter avtale med Øyer og Tretten historielag blir det nå publisert på historielagets hjemmeside, se lenke under.  

Vi vil presisere at historielaget ikke har ansvar for eventuelle feil og mangler i materialet, det må Stein svare for sjøl. De som eventuelt har opplysninger eller kommentarer til materialet bes ta kontakt med Stein via e-post: arneklei@online.no 

 

 

 

Sidemeny

Søk på nettsiden

Arkiv

Lenker