Åpen dag på Tretten stasjon

tsåpning13.februar kl.18.00 åpnet vi dørene på Tretten stasjon.

Det ble en meget vellykket kveld. Ca 40 personer var innom og så på lokalene i løpet av 2-3 timer. Karen Helene ønsket alle velkommen, og orienterte litt om hva som er blitt gjort. Tordis fortalte litt om det som finnes i hyller og i skap. Det finnes en fotosamling, alle årganger av «I gamle fotefar», kirkebøker for Øyer og Ringebu, bygdebøker, årbøker fra Gausdal, Ringebu og Lillehammer, tingbøker, tidsskrifter og mye annet. Vi vil holde åpent en dag og en kveld i måneden. Dager og vaktlister kommer etter hvert.

tsåpning2

Olav, Eva og Tormod Pålsrud overrakte historielaget tre bind «Krigens dagbok» fra andre verdenskrig av Otto Ruge.

Styret takker for bøker og for oppmøtet!

Kanskje du er interessert i dette også:

Sidemeny