Septemeberarrangement Øyer 2021

Onsdag 1. september Øyer kirke kl. 19.00 Religiøse folketonar frå Gudbrandsdalen

Konsert med Reidar Svare, sang, og Astrid Garmo, fele.

Bill.: kr. 200,- Barn under 16 år gratis

Arr.: ØTKR/Utvalget for Kirkemusikk.

Konserten er støttet med midler fra OVF

Arrangement som utsettes:

De planlagte arrangementene «Kjørkjehistoria  i Øyer», foredrag med Leif Manengen og «Skikker rundt kirkelige handlinger» ved Håkon Tande. Salmer og musikk ved Åslaug Nustad, sang, Marie Skavnes, fele, Lars Berg, trekkspel, Kari Irene Lien, harmonium som var planlagt onsdag 8. september i Øyer Prestegård

og

«Kristendom og prestegjerning», foredrag ved Edvard Hoem, som var planlagt 10.september, må dessverre utsettes.

Arrangementene er utsatt i samråd med foredragsholderne. Med så flotte foredragsholdere, interessante temaer og dyktige musikalske formidlere  ønsker vi å kunne gi flere muligheten til å overvære arrangementene enn det koronarestriksjonene tillater pr nå. Vi får håpe på «bedre tider» når det våres, så blir dette minneverdig!

 

Kanskje du er interessert i dette også:

Sidemeny